18.5.07

Lost Heroes

Efendim Lost seven Heroes seven işi gücü bırakmış teori üretiyor. Routers'ın yaptığı bir araştırmaya göre bu iki dizi yüzünden oluşan iş kaybının maliyeti milyor dolarlara ulaşmış. Bizzat şahit oluyorum, insanlar sigara odalarının köşelerinde lost heroes teorisi üretmekten ekmek derdini unuttu. Patronlar rahatsız.

Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla teorilere bir açılım getirmeyi bir görev addeddim. buyrun.

Efendim aslında bu amerikan dizilerinin hepisi birbiri ile bağlantılı. Dizi karakterleri sadece kendi dizileri içindeki karakterlerle değil aynı dönem dizilerindeki karakterler ile ilişik. Bir cross over karakterizasyon durumu mevcut (Turuncu beyaz - Turuncu - Yeşil Beyaz - Mavi öeehhh)

Örneğin Heroes dizisinden tanıdığımız Matt Parkman. Kendisi New York patladıktan sonra polis teşkilatında yükselir, cukkayı sağlama alınca da çocukluk hayali olan pilotluk mesleğine geçer. Fakat kader ağlarını onun için örecek, 815 numaralı malum uçuşa first officer olarak katılacaktır. Sonunu zaten biliyoruz, kara bahtlı Matt'i Canavar kemikten ilik somurur gibi kokpitten somuracaktır.

İşte bir diğer harici dizi bağlantısı, Las Vegastan tanıdığımız Nessa. Dany makkoy Avustralya yolunda kaybolunca Ed Deline bu masum krupiyenin altına helikopter çeker ve Dany'yi bulması için gönderir. Ondan sonra sen helikopter adanın manyetik alanına kapıl. sen düş!!!

Daha bir sürü bağlantı var, mesela Lost Room da oynayan bir ablamız Lost ta da karşımıza çıkıyor, My wife and kidsteki ukala zibidi aynen heroes da da var.

Büyük bir komplo var, hepimizi kandırıyorlar. bigün "bütün diziler aslında bağlantılı, lostta olan herşey heroes daki nakamuranın babasının rüyasıdır" derlerse şaşırmayın diye söylüyorum.

Hiç yorum yok: